Bodemonderzoek Amsterdam

Laat bodemonderzoek uitvoeren in Amsterdam

Milieukundig adviesbureau Inventerra helpt u graag verder. Wij zijn actief in verschillende deelgebieden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met bodemonderzoek. Zo zijn we gespecialiseerd in bodemsanering, milieukundige begeleiding en bodemonderzoek in de buurt van Amsterdam. Dus is er sprake van een bestemmingswijziging of heeft u een bodemonderzoek nodig bij aankoop van een terrein of ter aanvraag van een milieuvergunning? Dan is Inventerra het bedrijf dat u altijd verder kan helpen.

Wanneer is er behoefte aan bodemonderzoek in Amsterdam?

Bodemonderzoek in de buurt van Amsterdam kan noodzakelijk zijn wanneer u een terrein wilt huren of kopen. Het is namelijk mogelijk dat de bodemkwaliteit minder goed is dan op voorhand gedacht werd. Bodemonderzoek maakt bepaalde resultaten inzichtelijk waardoor u een goed beeld krijgt van de bodemkwaliteit. Op deze resultaten kunt u vervolgens uw plannen voor het gehuurde of gekochte terrein baseren.

Professioneel onderzoek door Inventerra

Bij Inventerra zijn wij al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemonderzoek in de buurt van Amsterdam. Of uw bodemonderzoek nu een verplicht karakter heeft of niet: wij helpen u graag. Wij voeren het bodemonderzoek snel en professioneel uit. Voor bodemonderzoek in de buurt van Amsterdam kunt u contact opnemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers via 078 682 24 55 of via ons online contactformulier.

Hou mij op de hoogte

Velden met een * zijn verplicht