Bodemonderzoek Utrecht

Bodemonderzoek laten uitvoeren in Utrecht

Inventerra voorziet u graag van professionele onderzoeks- en adviesdiensten op milieugebied. Wij zijn gespecialiseerd in bodemonderzoek, bodemsanering en milieukundige begeleiding in de provincie Utrecht. Heeft u interesse in een bodemonderzoek in de omgeving van Utrecht of Amersfoort bij de aankoop van een terrein, ter aanvraag van een milieuvergunning of is er sprake van een bestemmingswijziging? Milieukundig adviesbureau Inventerra helpt u graag.

Bodemonderzoek Utrecht

Wanneer is bodemonderzoek in Utrecht van belang?

Voordat u een terrein in de omgeving van Utrecht of Amersfoort huurt of koopt is het belangrijk om de bodemkwaliteit professioneel te laten bekijken. Op basis van de resultaten van het bodemonderzoek krijgt u een goed beeld voor de gevolgen van uw plannen met het terrein in de omgeving van Utrecht en Amersfoort.

Milieukundige begeleiding bij uw grondonderzoek

Heeft u te maken met een bestemmingswijziging, aanvraag van een Omgevingsvergunning of het Activiteitenbesluit? Ook wanneer bodemonderzoek in Utrecht of Amersfoort een verplicht karakter heeft, bekijkt Inventerra voor u of de bodem geschikt is voor uw projecten. Neem voor bodemonderzoek in de omgeving van Utrecht telefonisch contact op via 078 682 24 55 of via ons online contactformulier.

Hou mij op de hoogte

Velden met een * zijn verplicht