Bodemonderzoek Zeeland

Bodemonderzoek laten uitvoeren in Zeeland

Inventerra voorziet u graag van professionele onderzoeks- en adviesdiensten op milieugebied. Wij zijn gespecialiseerd in bodemonderzoekbodemsanering en milieukundige begeleiding. Heeft u interesse in een bodemonderzoek in Zeeland bij de aankoop van een terrein, ter aanvraag van een milieuvergunning of is er sprake van een bestemmingswijziging? Milieukundig adviesbureau Inventerra helpt u graag.

Bodemonderzoek Zeeland

Wanneer is bodemonderzoek in Zeeland van belang?

Voordat u een terrein in de omgeving van Middelburg, Goes of Vlissingen huurt of koopt is het belangrijk om de bodemkwaliteit professioneel te laten bekijken. Op basis van de resultaten van het bodemonderzoek krijgt u een goed beeld voor de gevolgen van uw plannen met het terrein in Zeeland.

Milieukundige begeleiding bij uw grondonderzoek

Heeft u te maken met een bestemmingswijziging, aanvraag van een Omgevingsvergunning of het Activiteitenbesluit? Ook wanneer bodemonderzoek in Zeeland een verplicht karakter heeft, bekijkt Inventerra voor u of de bodem geschikt is voor uw projecten. Neem voor bodemonderzoek in de omgeving van Zeeland telefonisch contact op via 078 682 24 55 of via ons online contactformulier.

Hou mij op de hoogte

Velden met een * zijn verplicht