dinsdag 26 november 2019

Stichting Roparun

Het team van Inventerra steunt de stichting Roparun. Dit doen we door ons aan te sluiten bij de stichting To The Max Runners tijdens hun deelname aan de Roparun in mei 2020.

Tijdens de Roparun zal door stichting To The Max Runners geld worden ingezameld voor het goede doel. De stichting Roparun zet zich in voor goede palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het geld dat wordt opgehaald wordt toegekend aan instellingen en projecten die bijdragen aan de missie van stichting Roparun. Afgelopen jaar heeft de Roparun meer dan 5.5 miljoen euro opgehaald voor het goede doel! Inventerra is trots om hier komend jaar een deel van uit te mogen maken.

De Roparun is een jaarlijks terugkerend sportevenement waarbij in teamverband een estafetteloop van meer dan 500 kilometer wordt afgelegd. De To The Max Runners zullen dit jaar op 30 mei van start gaan en op 1 juni finishen in Rotterdam.

To The Max Runners is een groep enthousiaste sporters van sportschool To The Max uit Terheijden. Deze groep heeft als doel om tijdens de Roparun zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Roparun. Ze zetten hun sportprestatie om in geld voor het goede doel.

Inventerra is verheugd om dit jaar de To The Max Runners te sponsoren. Wil jij ook deze fanatieke runners ook steunen? Je kunt hier een donatie doen en ook een bijdrage leveren aan stichting Roparun.

Inventerra wenst als sponsor de To The Max Runners veel succes toe!

Stichting Roparun | Milieukundig Adviesbureau Inventerra
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. / Cookieverklaring / Privacy policy