Gedreven professionals gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering

Een breed dienstenaanbod zodat we u écht ontzorgen

Inventerra voorziet u graag van professionele onderzoeks- en adviesdiensten op milieugebied. Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  • Duidelijk advies en goede service
  • Enthousiaste en betrokken medewerkers
  • Meedenken met en ondersteunen van de opdrachtgever
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding, ook in urgente situaties
  • Afspraak is afspraak, deadline is deadline

De kracht van Inventerra ligt in de platte organisatie en korte lijnen. Dit maakt ons zeer flexibel, waardoor we snel en effectief oplossingen kunnen bieden die nauwkeurig aansluiten bij uw vraagstelling en ambities. Centraal in onze dienstverlening staat de levering van kwaliteit: snel, helder en compleet.

 

Vereniging van Milieu Adviesbureaus 

Inventerra is lid van de Vereniging van Milieu Adviesbureaus (VVMA): de brancheorganisatie voor bedrijven die adviseren over de bodem, zowel op het gebied van milieu, geologie, geohydrologie, energie of civiele aspecten. 

 

Advies en service

Adviseren en meedenken op basis van de resultaten en met kennis van de wet- en regelgeving. Ondersteuning bij uw plannen, snel, vriendelijk en zorgvuldig; wij weten waar we het over hebben en wat de mogelijkheden zijn. Inventerra denkt altijd met u mee om samen tot de juiste oplossing te komen. Dankzij onze brede milieukundige kennis kunnen we altijd het juiste advies geven.

 

Kwaliteit

Bij Inventerra betekent dit: voldoen aan de verwachtingen van de klant, onderzoek op maat, betrouwbaar, helder en binnen de grenzen van steeds wijzigende wet- en regelgeving. Ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste mensen die gaan voor maximale kwaliteit!

 

Scherpe prijs

U wilt weten waar u aan toe bent. Een passend advies tegen een realistische prijs. Dat is wat u wilt. U kunt erop rekenen. 

 

Afspraak is afspraak

Wat we beloven, komen we ook na. Want afspraak is afspraak en deadline is deadline. Ook in urgente situaties. 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. / Cookieverklaring / Privacy policy