Bodemonderzoek Den Haag

Waarom bodemonderzoek in Den Haag?

Inventerra is specialist in bodemsanering en milieukundige begeleiding, maar ook in het uitvoeren van bodemonderzoek blinken wij uit. Bij Inventerra maakt het niet uit of het nu gaat om een verklaring voor een schone grond bij de aanschaf of huur van een nieuw terrein of bijvoorbeeld de aanvraag van een milieuvergunning. Wij zorgen er altijd voor dat het bodemonderzoek in de buurt van Den Haag op een vakkundige manier wordt uitgevoerd.

Verplicht karakter van uw bodemonderzoek in Den Haag?

In sommige gevallen heeft uw bodemonderzoek in Den Haag een verplicht karakter. Ook in dit geval kan Inventerra u van dienst zijn. Soms is het namelijk van belang om eerst te weten te komen hoe de bodemkwaliteit van uw onlangs aangeschafte of gehuurde terrein is. Vervolgens kunt u op de bevindingen van dit onderzoek uw toekomstplannen baseren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Inventerra helpt u verder

Bij Inventerra denken wij aan al uw eisen op het gebied van bodemonderzoek. Onze specialisten helpen u graag verder zodat aan al uw wensen voldaan kan worden. Bij Inventerra maakt het niet uit of uw bodemonderzoek in Den Haag een verplicht karakter heeft of niet. Wij voeren het moeiteloos voor u uit! Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

Hou mij op de hoogte

Velden met een * zijn verplicht