Bodemonderzoek Noord-Holland

Bodemonderzoek laten uitvoeren in Noord-Holland

Inventerra voorziet u graag van professionele onderzoeks- en adviesdiensten op milieugebied. Wij zijn gespecialiseerd in bodemonderzoek, bodemsanering en milieukundige begeleiding in onder andere Noord-Holland. Heeft u interesse in een bodemonderzoek in Noord-Holland bij de aankoop van een terrein, ter aanvraag van een milieuvergunning of is er sprake van een bestemmingswijziging? Milieukundig adviesbureau Inventerra uit helpt u graag.

Bodemonderzoek Noord-Holland

Wanneer is bodemonderzoek in Noord-Holland van belang?

Voordat u een terrein in de omgeving van Amsterdam of Haarlem huurt of koopt is het belangrijk om de bodemkwaliteit professioneel te laten bekijken. Op basis van de resultaten van het bodemonderzoek van Inventerra krijgt u een goed beeld voor de gevolgen van uw plannen met het terrein in Noord-Holland.

Milieukundige begeleiding bij uw grondonderzoek

Heeft u te maken met een bestemmingswijziging, aanvraag van een Omgevingsvergunning of het Activiteitenbesluit? Ook wanneer bodemonderzoek in Noord-Holland een verplicht karakter heeft, bekijkt Inventerra voor u of de bodem geschikt is voor uw projecten. Neem voor bodemonderzoek in de omgeving van Amsterdam of Haarlem telefonisch contact op via 078 682 24 55 of via ons online contactformulier.

Hou mij op de hoogte

Velden met een * zijn verplicht